dilluns, 21 de gener del 2013

Hola, colla "d'enigmàTICs".

Salutacions per a totes i tots els que vos heu apuntat a aquesta aventura enigmàtica i gràcies per haver decidit d'ajudar-me a desentrellar aquest misteri!

Veig que ja sou una bona colla de fillets i filletes, de nois i noies, que us heu presentat en aquest bloc. He vist moltes cares conegudes i moltes altres de ben noves. Per això estic molt content: ens hem retrobat alguns dels antics amics i, al mateix temps, n'hem fet de nous. Això és fantàstic, i més encara si la trobada és per compartir el que aprenem tots plegats.


En els vostres comentaris que heu anat publicant en el tauler de Pinterest, he pogut comprovar que ja heu descobert moltes coses sobre aquests dibuixos que jo creia tan misteriosos i que se veu que són una tecnologia molt emprada per donar informació de diferent classe. Es veu que m'hauré de posar al dia d'aquestes tecnologies!

Sense vosaltres jo sol no me n'hagués sabut desfer. Moltes gràcies per la vostra ajuda i les vostres ganes de col·laborar i investigar plegats. És ben veritat que no hi ha com compartir les idees per aprendre coses noves i aprendre en col·laboració amb altres és molt mes divertit i interessant per a mi.

Salut, sort i fins aviat, colla d'enigmàTICs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada